Seval Gurel

På denne side kan du læse mere om kvinden bag Seval Gurel Wax&Correction.

Seval Gurel foran hendes skønhedsklinik

Velkommen til SG Wax&Correction, hvor vi er dedikeret til at hjælpe dig med at fremhæve din naturlige skønhed og føle dig fantastisk i din egen hud. Seval Gurel er en erfaren og kompetent skønhedskliniker, der har specialiseret sig i at levere resultater, der er skræddersyet til dit unikke ansigt og krop. Gennem årene har Seval hjulpet hundredvis af klienter med at opnå deres skønhedsmål, og hun ser frem til at hjælpe dig med at gøre det samme.

Seval Gürel i skønhedsklinikken i Nordsjælland

Seval Gurel – Et af Danmarks førende eksperter i voksbehandling og brynkorrektion med 15 års erfaring

Seval Gurel er med sine 42 år, én af Danmarks mest eftertragtede voksbehandlere. Med sine teknikker, som hun har udviklet og arbejdet på gennem 15 år i skønhedsbranchen både i Danmark og Tyrkiet, har hun opnået den professionalisme der særligt efterspørges for den bedst mulige voksbehandling.

Særligt er hun blevet kendt i modelbranchen, hvor flere modeller er faldet i dyb kærlighed med hendes metoder og grundighed til at give en smertefri og komplet behandling.

At åbne sin egen skønhedsklinik faldt sent i tankerne hos Seval Gurel i 2015. Hun mente, at den nuværende tendens til at gøre brug af alternative metoder til at fjerne hår, ikke var den optimale løsning for den ideale kvinde i Danmark. Med en kombination af sine tyrkiske kundskaber og hendes videreudviklede erfaringer indenfor skønhed og kosmetiske behandlinger i Danmark, var det ifølge hende på tide at ændre på de nuværende normer.

Men det stopper ikke her.

Med sit særlige engagement i skønheds- og kosmetikverdenen og hvad der rører sig af nye tendenser, har Seval Gurel taget korrektion af bryn til et helt nyt niveau i Danmark.

Som én af de få, der udfører den krævende, detaljeorienterede og præcisionsønskende behandlingform, har Seval Gurel skabt et stort fokus på hvordan både mænd og kvinder kan fremhæve deres skønhed i en helt ny dimension.

Resultaterne kommenteres ofte med Eyebrows on fleek eller brows on point, og udtrykker tilfredsstillelsen og glæden bag et smukt look.

Skønne omgivelser i klinikken

Læs mere om vores behandlinger