Book en tid til korrektion af bryn i Nordsjælland

Korrektion af bryn på kunde

Tid til at for ordnet brynene?

Lad Seval Gurel forvandle dit look med vores eksklusive vipper og bryn behandlinger i Nordsjælland. Med en kombination af vippe- og brynfarvning samt korrektion af bryn skaber vi et naturligt og harmonisk udtryk, der fremhæver dine øjne og passer perfekt til din ansigtsform.

Hvis du allerede er tilfreds med formen på dine bryn, men ønsker at give dem lidt ekstra farve, kan du vælge vores enkeltstående bryn- eller vippefarvning. Vi vil sørge for, at dine bryn og vipper får den perfekte nuance, der matcher dit hår og hudtone. Denne behandling vil skabe et naturligt og harmonisk udtryk, der fremhæver dine øjne og giver dit ansigt mere karakter.

Uanset om du ønsker en komplet vippe- og brynforvandling, eller blot en enkel farvning, vil vi hjælpe dig med at opnå det perfekte resultat. Med stor ekspertise indenfor området, vil vi sikre, at du forlader klinikken med et frisk og fornyet look, der vil give dig det, du fortjener.

Bryn fortjener professionel håndtering og behandling

Det er en kompliceret proces at korrigere øjenbryn, og derfor bør det overlades til professionelle. Vores brynkorrektion omfatter en konsultation og en analyse af dine træk for at afklare, hvilken type indgreb der er behov for. Formen på dine øjenbryn vil blive korrigeret af vores dygtige tekniker, Seval Gurel, og du vil efter behandlingen få tips til hvordan du holder dit brynlook i længere tid. Har du spørgsmål, vil vi gøre vores bedste for at besvare dem.

Det siger vores kunder

“Rigtig dygtig og sød! Fik det smukkeste resultat af mine bryn og jeg er yderst tilfreds. Seval giver sig god tid og giver en smadder god rådgivning. En klar anbefaling herfra!”

– Luka

“Det er en fornøjelse at besøge Seval, altid venlig og imødekommende og ikke mindst er Seval så professionel at man kun kan være tilfreds efter et besøg hos hende.”

– Vinni
 • Kune efter korrektion af bryn
 • Korrektion af bryn på kunde
 • Kune efter korrektion af bryn
 • Kune efter korrektion af bryn
 • Kune efter korrektion af bryn
 • Kune efter korrektion af bryn
 • Kune efter korrektion af bryn

Overvej farvning af vipper og bryn for et friskere look

Farvning af vipper og bryn er en behandling der giver dig et friskere og smukkere look, som du kan have glæde af i flere uger. Hos SG Wax&Correction har vi stor erfaring med især korrektion og farvning af bryn samt en smuk og naturlig farvning af vipper.

Ved farvning af vipper kan du nemt og hurtigt opnå fornemmelsen af tættere og længere vipper. Ved denne behandling vil du få påført farven på dine vipper med en pensel. Efter et kort stykke tid vil farven blive fjernet og dine øjne vil blive skyllet med saltvandsopløsning, som er med til at fjerne rester af farven på dine vipper. Farvning af vipper er ideel, hvis du har lyse vipper samt op til en ferie hvis du vil undgå vandfaste mascaraer.

RefectoCil

Læs vores seneste posts herunder

 • Interval mellem voksbehandlinger: Hvad du skal huske på

  Når du har fået en voksbehandling, kan du forvente at være hårfri i ca. 14 dage. Herefter vil du begynde at se en udvoksning, men det er ikke fordi behandlingen ikke har virket. Det er simpelthen fordi dine hår befinder sig i forskellige vækststadier. Efter din tredje voksbehandling vil dine hår begynde at følges ad,…

 • fordele ved korrektion af bryn fremfor permanent makeup

  En stilfuld og velplejet brynform kan være den perfekte finishing touch for at fuldende et look, men mange vælger at gå med permanent makeup-bryn i håb om at spare tid og kræfter på deres daglige skønhedsrutine. Men er permanent makeup-bryn virkelig den bedste løsning? Først og fremmest er det værd at nævne, at korrektion af…

 • Voks- eller laserbehandling?

  Voksbehandling og laserbehandling er begge metoder til at fjerne uønsket hårvækst på kroppen. Der findes dog nogle vigtige forskelle mellem de to behandlinger, som du bør være opmærksom på, inden du vælger den metode, der passer bedst til dig. Fordele ved voksbehandling: Fordele ved laserbehandling: Det er vigtigt at huske, at både voksbehandling og laserbehandling…