Interval mellem voksbehandlinger: Hvad du skal huske på

Når du har fået en voksbehandling, kan du forvente at være hårfri i ca. 14 dage. Herefter vil du begynde at se en udvoksning, men det er ikke fordi behandlingen ikke har virket. Det er simpelthen fordi dine hår befinder sig i forskellige vækststadier. Efter din tredje voksbehandling vil dine hår begynde at følges ad, og du vil opleve, at du nu opnår et glat resultat, som holder i op til 3 uger.

Før voksbehandlingen

Før du kommer til din voksbehandling, skal du sørge for at undgå at skrabe huden i 5-7 dage. Dette vil gøre det nemmere at fjerne hårene og gøre behandlingen mindre smertefuld. Du kan også med fordel bruge en skrubbehandske 1-2 gange inden voksbehandlingen for at eksfoliere huden og løfte indgroede hår.

Hårlængden er også en faktor, som du skal være opmærksom på. Vi anbefaler, at dine hår er 2-5 mm. ved intimvoks og 5 mm. på benene. Hvis du har en lav smertetærskel, kan det også være en god idé at tage en panodil 30 minutter inden behandlingen.

Det er vigtigt at huske på, at du ikke skal bruge en skraber til at fjerne uønskede hår mellem dine voksbehandlinger. Dette kan få dig til at skulle starte forfra med at vokse dine hår ud. I stedet anbefaler vi, at du venter 4-5 uger mellem hver voksbehandling.

Efter

Efter voksbehandlingen anbefaler vi, at du undgår at tage solbad, bruge solarium eller dyrke sport i 24 timer. Dette vil hjælpe med at reducere rødmen og hævelsen efter behandlingen. Du kan også med fordel benytte en fugtgivende lotion eller en creme med Aloe Vera for at berolige huden.

Hvad så nu?

Nu hvor du har lært om voksbehandlinger, er det tid til at tage handling og opnå glat, hårfri hud. Hvis du er klar til at bestille din voksbehandling, anbefaler vi at kontakte en professionel voksbehandlingssalon eller estetiker. De kan hjælpe dig med at bestemme den bedste voksbehandlingsplan for dine specifikke behov og besvare eventuelle yderligere spørgsmål, du måtte have. Vent ikke længere på at opnå den glatte, strålende hud, du fortjener – bestil din voksbehandling i dag!


Udgivet

i

af